Prijava igrača
Uneti podaci koriste se radi utvrdjivanja identiteta ucesnika u programu.
Pritiskom na dugme "Prijava igrača" garantujete za ispravnost unetih podataka.

OBAVEŠTENJE O PRIVATNOSTI ZA IGRAČE

Obaveštenje o privatnosti za igrače – učesnike u programima (Fair Play liga, Zimska lige…) u organizaciji Srpskog saveza za fer plej i etiku u sportu (dalje: “SSFES”)

–SSFES obavezuje se da će čuvati privatnost igrača, odnosno učesnika u takmičenju koje SSFES organizuje. Prikupljamo samo podatke o igračima neophodne za pružanje kvalitetne usluge ili informisanja, u skladu sa dobrim praksama organizacije sportskih događaja i takmičenja. Svi podaci o igračima se strogo čuvaju i koriste u svrhu dobre prakse organizacije i sprovođenja sportskih događaja i takmičenja, kao i kontrole i identifikacije igrača. SSFES je rukovalac podacima o ličnosti, u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Кoje podatke o igračima prikupljamo i na koji način?

Кada koristite našu internet stranicu, možemo prikupiti određene podatke o igračima. Podatke o igračima možete nam, svojom voljom i uz izričitu saglasnost, dostaviti ako prijavite igrača na našoj veb stranici ili ukoliko se odlučite da sa nama stupite u kontakt putem e-maila, telefona, društvenih mreža ili na neki drugi način. Podatake o ličnosti koje dostavite SSFES-u mogu da se odnose na ime, prezime, datum rođenja, kod tima, broj dresa, datum obaveznog lekarskog pregleda i fotografiju igrača.

U koje svrhe koristimo podatke o igračima?

Podatke o igračima koristimo da bismo sprovodili sportski program u skladu sa Pravilnikom sportskog saveza FPL-e, statutom SSFES-a, te u skladu sa Zakomom o sportu Republike Srbije. Informacije se isključivo koriste u vezi sa realizacijom sportskog programa (identifikacija igrača na utakmicama, nagrade, pohvale, kazne…) i promovisanja sportskog programa kroz medije, poput društvenih mreža i drugih sredstava javnog informisanja. Podatke o ličnosti koristimo uz izričitu saglasnost, u skladu sa zakonima Republike Srbije.

S kim delimo podatke o igračima?

Podaci o igračima (ime, prezime, datum rođenja, potvrda o lekarskom uverenju, fotografija i sportska organizacija za koju igrač igra u okviru takmičenja i drugih sportskih događaja), odnosno učesnicima sportskih događaja, biće objavljene na internet stranici FPL-a. Podaci o igračima se mogu objaviti i na društvenim mrežama i drugim medijima javnog informisanja u svrhu promovisanja i izveštavanja o aktivnostima FPL-e i SSFES-a.

Bezbednost

Zaštita ličnih podataka igrača nam je veoma važna. Preduzimamo niz razumnih koraka kako bismo pokušali da zaštitimo podatke o ličnosti naših igrača, u skladu sa važećim zakonima Republike Srbije.

Кoliko dugo koristitimo podatke igrača?

Podatke o igračima koje nam dostavljate zadržavamo sve dok igrač učestvije u događajima i sportskim aktivnostima u organizaciji SSFE-a, odnosno do dostavljenog pismenog zahteva igrača ili zahteva igrača dostavljenog putem elektronske pošte, da se podaci o igraču izbrišu. Ukoliko je igrač maloletno lice,zahtev dostavljaju zakonski staratelji igrača. Određeni zapisi sa događaja, kao što su video zapisi ili fotografije, mogu se koristiti i duže, odnosno nakon završetka učestvovanja igrača u događajima i sportskih takmičenja, kao arhivski zapisi sportskih događaja.

Pravo na opoziv pristanka, uvid, ispravku i prigovor

Ovim putem informišemo igrače da imate pravo da opozovete pristanak na obradu podataka o ličnosti, u svakom trenutku, slanjem e-maila na adresu office@fairplayleague.com ili dostavljanjem pismenog zahteva na adresu Miljakovačke staze 117Đ, Beograd. Ukoliko opozovete pristanak, to neće uticati na dopuštenost obrade koja je izvršena na osnovu pristanka pre Vašeg opoziva. Nakon opoziva pristanka, Vaši podaci će se trajno uništiti ili anonimizovati. Imate pravo na uvid ili ispravku podataka o ličnosti, pravo na prigovor, kao i da podnesete pritužbu Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, ukoliko smatarate da su Vam povređena prava predviđena Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa ovom Politikom privatnosti, kontaktirajte nas na office@fairplayleague.com.

Sve promene koje ubuduće napravimo u ovoj Politici privatnosti biće objavljene na ovoj stranici.